Logo Businesshuis
  • 1
Buuv Haarlem

BuuV Haarlem

Heb jij op het zakelijke vlak een vraag of aanbod ga dan naar Vraag en aanbod

BUUV-met-vraag-350

 

Beter een goede BUUV dan een verre vriend.
 
BUUV is een platform voor en door bewoners. Via BUUV kan je andere Haarlemmers ontmoeten, samen iets ondernemen of elkaar helpen met diverse zaken.  Zonder dat er direct iets tegenover staat.  Dit kan van alles zijn:  koken, gezelschap, het uitlaten van de hond, begeleiding  naar de dokter, een klusje in huis of hulp in de tuin. Iedereen heeft wel eens een vraag en ook iets te bieden. Bij BUUV gaat alles zonder betaling. Eventuele onkosten buiten beschouwing gelaten.  
Er doen al 3700 Haarlemmers mee en er zijn inmiddels 7000 matches gemaakt. BUUV is in Haarlem begonnen maar BUUV is ook te vinden in  Amsterdam – Zuid, Amsterdam -Oost, Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Heerhugowaard, Oude IJsselstreek en Zaanstad .
 
Voor wie is BUUV?
 
BUUV is voor iedereen met een vraag of aanbod. Voor nieuwe inwoners, die mensen willen leren kennen. Ouderen die niet stil willen zitten en hun kennis willen delen. Wijkverpleegkundigen die mensen zoeken om iemand naar het ziekenhuis te begeleiden. Nieuwe Nederlanders die de taal willen leren. Creatievelingen die elkaar vinden om samen mooie dingen te maken. Mensen met een beperking die soms hulp kunnen gebruiken en graag hun talenten laten zien. Tuinhelden zonder tuin. Koffieliefhebbers die met elkaar de dag doornemen. Klushelden, oppasmoeders, kooktalenten, theaterliefhebbers en sportmaatjes. Voor startende ondernemers die wat hulp kunnen gebruiken van een stadsgenoot. BUUV is voor iedereen en voor alle leeftijden. Bij BUUV is iedereen gelijk, of je nu alleen iets vraagt of iets aanbied. Je bent altijd een BUUV.  Buuv mee! Via de site www.buuv.nu, een prikbord of gewoon via de telefoon op 023 551 7845.


Banner-BUUV-met-vraag200
Haarlem updates